Οι έξυπνες επιλογές που θα σώσουν Πατραϊκό και Κορινθιακό  

PATRAIKOS

Έξυπνες λύσεις για την προστασία του Φυσικού και Πολιτιστικού μας περιβάλλοντος, αγγίζοντας ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο ζήτημα, θα δώσει στο 22ο Forum Ανάπτυξης η Ένωση Προστασίας Φυσικού και Πολιτιστικού Περιβάλλοντος του Κορινθιακού και Πατραϊκού Κόλπου «Νηρέας» σε ειδική εκδήλωση.

Σε αυτήν θα παρουσιαστούν τρόποι για την προστασία του Κορινθιακού και Πατραϊκού Κόλπου και θα παρουσιαστούν μια σειρά από έξυπνες προτάσεις από έγκυρους ομιλητές.

  • Ειδικότερα ο Γιώργος Λούρδης θα αναφερθεί στον Αλιευτικό Τουρισμό, που αποτελεί μια έξυπνη λύση για την προστασία της θαλάσσιας βιοποικιλότητας και του Αλιευτικού Εισοδήματος των αλιέων .
  • Για τη συνεργία των τεσσάρων Υπουργείων που επιβλέπουν την Αλιεία και τον τρόπο που αυτά θα δώσουν μια έξυπνη λύση προς όφελος των ψαράδων και όσων εμπλέκονται με τη συγκεκριμένη δραστηριότητα θα αναφερθεί ο Κωνσταντίνος Κουμούτσος.
  • Η ανάδειξη και προστασία της άυλης και υλικής πολιτιστικής κληρονομιάς του Κορινθιακού και Πατραϊκού κόλπου, που αποτελεί μια έξυπνη λύση για ήπια ανάπτυξη, θα είναι το αντικείμενο της εισήγησης του Γιώργου Παλαμάρη.
  • Στις έξυπνες λύσεις για μια καλύτερη πόλη, θα αναφερθεί ο κ. Γιώργος Κανέλλης
  • Για έξυπνες μεθόδους καταπολέμησης της παράνομης , λαθραίας και άναρχης αλιείας θα μιλήσει  ο Δημήτρης Κοτσώργιος.

Οι Οργανώσεις και μέλη του Νηρέα προέρχονται από ένα ευρύτερο κοινωνικό φάσμα. Μέλη του είναι οι: 1) Σύλλογος Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος Περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας, www.sylpyp.gr 2)«Κοινοτοπία» Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού www.koinotopia.gr, 3) Οικολογική Κίνηση Πάτρας, www.oikipa.gr 4) Εξωραϊστικός Σύλλογος Πύργου Κορινθίας «ΕΡΜΗΣ» 5) «Λύσιππος», Φίλοι Γραμμάτων και Τεχνών 6) «Φιλοξενία», Διαπολιτισμική και Περιβαλλοντική Οργάνωση www.filox.org,

Διαβάστηκε 115 Φορές

Τελευταία Ενημέρωση : Πέμπτη, 21/11/2019

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine