«Έξυπνες λύσεις για το περιβάλλον» από Σύλλογο Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος Χαλανδρίτσας

ZAV61775 CopyΤις «έξυπνες λύσεις για το περιβάλλον» θα αναδείξει στην εκδήλωσή του ο Σύλλογος  Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος  Κ.Υ Χαλανδρίτσας, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου το απόγευμα  στις 8 με 10 το βράδυ, στο πλαίσιο του 22ου Forum Ανάπτυξης, στο ξενοδοχείο «Αστήρ». 

Ομιλητές θα είναι ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος Καθηγητής, Διευθυντής Εργαστηρίου Τεχνολογίας του Περιβάλλοντος Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Πατρών, που θα επισημάνει ποια τα ωφέλη από τη «Μετάβαση από την εθελοντική στην ανταποδοτική ανακύκλωση».

Ο Βίκτωρας Στιβανάκης Λέκτορας,Τμήμα Χημικών Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Πατρών, που θα αναλύσει τα παραπροϊόντα της κυκλικής οικονομίας

Ο Νίκος Κούτσιας Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Πατρών, που θα αναφερθεί στις δασικές πυρκαγιές «Από την κοινωνική διάσταση στις τεχνολογίες διαχείρισης».

Την εκδήλωση θα συντονίζουν οι Ιωαννης Χαριτάντης Ομότιμος Καθηγητής Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών και Γρηγόρης Κουτρόπουλος, Αρχιτέκτων μηχανικός, μέλος ΔΣ Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος Χαλανδρίτσας

Τελευταία Ενημέρωση : Πέμπτη, 21/11/2019

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine