Απόηχος 8ου Forum Ενέργειας

Το ενεργειακό άλμα της Δυτικής Ελλάδας αναδείχτηκε στο 8ο Forum Ενέργειας
Η εισήγηση του Ιωάννη Χωματά - Διευθυντή Δραστηριοτήτων Διαχείρισης Έργων του ΔΕΣΦΑ
Η εισήγηση του Θανάση Γιανναδάκη - πρώην προέδρου του ΤΕΕ/ΤΔΕ
Η εισήγηση του Αριστοτέλη Παγουλάτου - Συντονιστή Έργων Δυτικής Ελλάδας των Ελληνικών Πετρελαίων
Η εισήγηση του Δημήτρη Δημόπουλου - Πολιτικού Μηχανικού & Ενεργειακού Επιθεωρητή
Γενικά θέματα

Η Ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής από την αξιοποίηση Κοιτασμάτων Υδρογονανθράκων

alekos xrisanthakopoulosΕκδήλωση με θέμα για τους υδρογονάνθρακες διοργανώνει η Δημοτική Κίνηση "Το Όραμα μας για την Πάτρα", με επικεφαλής τον Αλέκο Χρυσανθακόπουλο, στο πλαίσιο του 21ου Forum Ανάπτυξης, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:30 -12:30. 

Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Αβραάμ Ζελιλίδης, Καθηγητής Γεωλογίας Πανεπιστημίου Πατρών

Εκδήλωση της Πολυφωνικής με θέμα τον Αναπροσανατολισμό στον Πολιτισμό

prosklisiΣτο πλαίσιο του 21ου Forum Ανάπτυξης ο Οργανισμός της Πολυφωνικής, θα μετάσχει με δίωρη Συνεδρία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 8-10 μ.μ.

Εκδήλωση με θέμα τον Εθελοντισμό από το Σοροπτιμιστικό Όμιλο Πάτρας "Δανιηλίς"

soroptimistikos 2017Ο  Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πάτρας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Εθελοντισμός», στα πλαίσια του 21ου Forum Ανάπτυξης, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και ώρα 20:00-22:00

Ομιλήτριες της εκδήλωσης θα είναι οι : 

«Είμαστε η Ελλάδα που παράγει και συνεργάζεται»

ella dika mas 1 0Η  πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ &  το Επιμελητήριο Αχαΐας στα πλαίσια του 21ου Forum Ανάπτυξης, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Είμαστε η Ελλάδα που παράγει και συνεργάζεται», το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 και ώρα  12:30-14:30.

Εκδήλωση από τον ΣΒΠΔΕ με θέμα : Η Μαθητεία στις Επιχειρήσεις

sevpdeΟ Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, στα πλαίσια του 21ου Forum Ανάπτυξης, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η Μαθητεία στις Επιχειρήσεις. EAPPREN – Apprenticeships through the use of e-learning» το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 10:30 π.μ. 

Ο εκσυγχρονισμός της Δικαιοσύνης και των νομικών υπηρεσιών προς όφελος της κοινωνίας

dikigorikos syllogos patronO Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών, στα πλαίσια του 21ου Forum Ανάπτυξης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα:  «Ο εκσυγχρονισμός της Δικαιοσύνης και των νομικών υπηρεσιών προς όφελος της κοινωνίας» το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και ώρα 10:30-12:30.

Τα τρία πιο σημαντικά προβλήματα της πόλης μας ενόψει των Δημοτικών εκλογών του προσεχούς Μαΐου

xristos patouxasH Δημοτική Κίνηση για την Πάτρα «Ανυπότακτη Πολιτεία» με επικεφαλής τον Χρήστο Πατούχα, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Τα τρία πιο σημαντικά προβλήματα της πόλης μας ενόψει των Δημοτικών εκλογών του προσεχούς Μαΐου», στα πλαίσια του 21ου Forum Ανάπτυξης την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:30-12:30.

«To Γεφύρι της Πλάκας και η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς»

gefiri plakasΟ Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών & ο Σύνδεσμος Αχαΐας – Κύπρου «Αχαιών Ακτή», διοργανώνουν εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Γρήγορη Κουτρόπουλο, Αρχιτέκτων Μηχανικό, Μέλος Ομάδας «Μπουλούκι» ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «To Γεφύρι της Πλάκας και η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς»   στην πλατεία Τζουμέρκων, στα πλαίσια του 21ου Forum Ανάπτυξης, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και ώρα 17:00-18:00.

«Ο ΕΝΦΙΑ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση: Ευλογία ή κατάρα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων;»

pomida 2017H Ένωση Ιδιοκτήτων Ακινήτων Νόμου Αχαΐας στα πλαίσια του 21ου Forum Ανάπτυξης, πραγματοποιεί την Ετήσια Ενημερωτική Γενική Συνέλευση των μελών της και όλων των ενδιαφερομένων ιδιοκτητών ακινήτων της Αχαΐας, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου και ώρα 12:00. Κεντρικό θέμα της Γενικής Συνέλευσης θα αποτελέσει «Ο ΕΝΦΙΑ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση: Ευλογία ή κατάρα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων;»  με ομιλητή τον Κώστη Χατζιδάκη, Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τ. Ευρωβουλευτή και πρώην Υπουργό Ανάπτυξης. Επίσης θα αναλυθούν επιμέρους θέματα όπως :

Το Συνοπτικό Πρόγραμμα των εκδηλώσεων του 21ου Forum Ανάπτυξης

21o forumTo Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιείται το 21ο Forum Ανάπτυξης/Money Show Πάτρας στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» (ώρες λειτουργίας 10:00-22:00). Θα λάβουν μέρος πάνω 120 εισηγητές σε 27 συνεδριακές εκδηλώσεις και θα παρακολουθήσουν τις εργασίες τους χιλιάδες σύνεδροι.

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine