Στις 23&24 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί φέτος το 22ο Forum Ανάπτυξης στην Πάτρα

LOGO 22OY FORUM Η Οργανωτική Επιτροπή του Forum Ανάπτυξης ανακοινώνει ότι για 22η συνεχή χρονιά, το ετήσιο πολυσυνέδριο-έκθεση Forum Ανάπτυξης /Money Show Πάτρας διοργανώνεται στις 23 & 24 Νοεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ».

«Έξυπνες λύσεις παντού “SMART*”» είναι το Κεντρικό θέμα των φετινών εκδηλώσεων της κορυφαίας αναπτυξιακής συνάντησης της Δυτικής Ελλάδας.

Στόχος να παρουσιαστούν έξυπνες προτάσεις, λύσεις και  εφαρμογές σε όλο το φάσμα της διοίκησης, της παραγωγής, της εκπαίδευσης και σε ότι αφορά την  καθημερινότητα των πολιτών.

Αναλυτικότερα  κατά τη διάρκεια του πολυσυνεδρίου θα αναζητηθούν έξυπνες λύσεις και εφαρμογές  παντού, σε συνεργασία με  φορείς από :

-  την Πολιτική

-  την  Αυτοδιοίκηση

-  την Παραγωγή 

-  την Επιστήμη

-  την  Εκπαίδευση

-  την  Κοινωνία

-  τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό

Φυσικά ειδικότερο ενδιαφέρον θα έχουν οι φετινές εκδηλώσεις σε ζητήματα  άμεσου ενδιαφέροντος για την Δυτική Ελλάδα, που αναζητούν για την ικανοποίησή τους έξυπνες και εφαρμόσιμες λύσεις.

Στις δεκάδες συνεδριακές εκδηλώσεις  του 22ου Forum Ανάπτυξης οι οργανωτές θα επιδιώξουν, σε συνεργασία με τους  φορείς συνδιοργάνωσης της σημαντικότερης αναπτυξιακής συνάντησης της Δυτικής Ελλάδας, να  προσκαλέσουν  τους κορυφαίους εισηγητές έξυπνων εφαρμογών και λύσεων στους χώρους αναφοράς τους. 

Οι διοργανωτές θα αξιοποιήσουν και  φέτος στις εκδηλώσεις του Forum Ανάπτυξης καινοτόμα εργαλεία, που θα κάνουν περισσότερο ελκυστικό το περιεχόμενό του και αποτελεσματικότερη τη «σπορά» των αναπτυξιακών του ιδεών και προτάσεων.

Στα πλαίσια φυσικά του πολυσυνεδρίου θα συνεχίσει τη λειτουργία του ο καταξιωμένος θεσμός του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ του Forum Ανάπτυξης, που αξιοποιεί πλήρως τη σύγχρονη τεχνολογία και το διαδίκτυο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των διήμερων συνεδριακών εκδηλώσεων θα λειτουργεί  το  Εκθεσιακό τμήμα του Forum Ανάπτυξης, που θα αναπτυχθεί στο ισόγειο και στον ημιώροφο του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ». Ιδιαίτερη συνεδριακή και εκθεσιακή θέση θα έχει και στις φετινές εκδηλώσεις η τοπική παραγωγική δραστηριότητα σε συνεργασία με την επιχειρηματική κοινότητα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το 22ο  Forum Ανάπτυξης /Money Show Πάτρας διοργανώνεται από την εταιρεία  Σύμβουλος Ε.Ε  και την εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων», με τη συνδιοργάνωση και  χορηγική υποστήριξη των σημαντικότερων θεσμικών φορέων και επιχειρήσεων του τόπου μας.

Σημαντικές συνεργασίες με ισχυρά τοπικά, περιφερειακά και εθνικής εμβέλειας ΜΜΕ θα μεγιστοποιήσουν τα πολλαπλά μηνύματα που εκπέμπει από την Πάτρα ο σημαντικότερος  ετήσιος αναπτυξιακός της - συνεδριακός και εκθεσιακός- θεσμός.

Για οποιοδήποτε ενδιαφέρον μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ

 

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine