title

λίγα λόγια για τον εκθέτη

Η ΚΑΥΚΑΣ είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας.

Με το σύγχρονο δίκτυο των 78 καταστημάτων της σε Ελλάδα και Κύπρο, το Τμήμα Διαχείρισης & Εξυπηρέτησης Μεγάλων Β2Β πελατών, τα εξειδικευμένα τμήματα Φωτισμού, Αυτοματισμών Κτιρίων, ICT, Ενεργειακών Λύσεων, Βιομηχανίας & E-Mobility, Διαχείρισης Έργων και τις δυο Κατασκευαστικές μονάδες Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, η ΚΑΥΚΑΣ προσφέρει μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων προϊόντων και λύσεων προς τους πελάτες της.

Η πολυετής εμπειρία της ΚΑΥΚΑΣ στον χώρο (πάνω από 45 χρόνια), η συμμετοχή της στα περισσότερα έργα που αφορούν νέες εγκαταστάσεις αλλά και ανακαινίσεις - αναβαθμίσεις ιδιωτικών και δημόσιων χώρων και υποδομών, την καθιστούν σημείο αναφοράς για την αγορά που δραστηριοποιείται.

Βίντεο

Το ΚΝΧ ήρθε στην Αθήνα!

Το Kafkas Institute of Training & Development, σε συνεργασία με τους κορυφαίους προμηθευτές της αγοράς διοργάνωσε ημερίδα αφιερωμένη στο KNX! Με τη συμμετοχή κορυφαίων προμηθευτών όπως η Accordia (πρώην ΒΙΟΚΑΛ), η ABB, η Schneider, η Siemens, η Theben, η Airzone, και η 1Home, αλλά και δεκάδων επαγγελματιών, μηχανικών και συνεργατών, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 25.11 η δεύτερη ημερίδα ΚΝΧ την οποία διοργάνωσε το Kafkas Institute of Training & Development.

Στην ΚΑΥΚΑΣ Εξοικονούμε ενέργεια & σβήνουμε τα φώτα!

Δενδροφύτευση 500 νέων δενδρυλλίων από την ΚΑΥΚΑΣ!

ΚΑΥΚΑΣ και Περιβάλλον πάνε μαζί! Η παλιά χωματερή του Δήμου Παιανίας είναι πλέον πιο «πράσινη» με την δεντροφύτευση 500 νέων δενδρυλλίων από την Καυκάς σε συνεργασία με το Δήμο Παιανίας. Στη δράση συμμετείχαν οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους, δίνοντας έτσι χαρά στα μικρά παιδιά αλλά και τη σκυτάλη για να γίνουν οι υπεύθυνοι πολίτες του μέλλοντος, αγαπώντας και προστατεύοντας το περιβάλλον. Όπως ανέφεραν και οι ειδικοί του Δήμου, τα επόμενα χρόνια τα νέα δέντρα αναμένεται να παίξουν ρόλο τόσο στο μικροκλίμα της περιοχής όσο και στην αποφυγή πλημμυρών αλλά και τη βελτίωση της εικόνας του οικιστικού τοπίου. «Με αυτή την προσθήκη, ο αριθμός των νέων δέντρων στην περιοχή ξεπέρασε τις 2.500 ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινώσει ο Δήμος τον προγραμματισμό για το επόμενο διάστημα με στόχο να ξεπεράσουμε τα 10.000 δεντρύλλια», όπως σημείωσε ο κ. Γιάννης Σαμωνάς – Ξύκης, αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας.

HUB Lighting & Innovation by Kafkas

HUB Lighting & Innovation by Kafkas introduces you to a concept where light triggers innovation and inspiration! A network full of passionate & skilled professionals is qualified to deliver high-end services and lighting solutions. Read more about HUB here: bit.ly/3f7rGjv

ΚΑΥΚΑΣ Κατάστημα Αργυρούπολης

Το κατάστημα της Αργυρούπολης είναι ένα από τα πρόσφατα καταστήματα που άνοιξαν τις πόρτες τους τελευταία στους πελάτες της ΚΑΥΚΑΣ. Το κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Λαμίας, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αργυρούπολης, πολύ κοντά στην πολυσύχναστη Λεωφόρο Αλίμου. Στο συγκεκριμένο κατάστημα παρέχεται η δυνατότητα B2C πωλήσεων ενώ παράλληλα, εξυπηρετούνται και καλύπτονται άμεσα κάθε είδους ανάγκες σε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, φωτισμό, είδη τεχνολογίας κτιρίων και λύσεις διαχείρισης & εξοικονόμησης ενέργειας που αφορούν τον βιομηχανικό, ξενοδοχειακό και επαγγελματικό τομέα. Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της ΚΑΥΚΑΣ στην Αργυρούπολη προσφέρει τεχνικές συμβουλές μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊοντικών επιλογών από κορυφαίους προμηθευτές και καθοδηγεί όλους τους επισκέπτες στην επιλογή της βέλτιστης λύσης. Επισκεφτείτε μας!

12ο Forum Ενέργειας, Ομιλία: Κων.Κανελλάκης, Industry& Marine Manager, Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ

Θέμα: Οι τάσεις της αγοράς και ευκαιρίες επιχειρηματικότητας για το Net Metering και τη Φόρτιση Ηλεκτρικών Οχημάτων.

Τοποθεσία

Επικοινωνία


loader
ΕΣΠΑ