ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΓΕΦΥΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το πολυσυνέδριο – έκθεση FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ είναι μια πολυεπίπεδη θεσμική διοργάνωση, που συνδυάζει συνεδριακές  εκδηλώσεις φορέων, οργανισμών και επιχειρήσεων, την θεματική ενότητα διαλέξεων «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ», ένα σύγχρονο εκθεσιακό τμήμα και υπηρεσίες προβολής, που καλύπτουν όλο το φάσμα των σύγχρονων μηχανισμών ενημέρωσης. Λαμβάνει χώρα από το 1998 στην Πάτρα και σε ολόκληρο τον Δυτικό Άξονα και στην πολύχρονη διαδρομή του έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες εκδηλώσεις με προσκεκλημένους χιλιάδες εκλεκτούς ομιλητές, δεκάδες χιλιάδες συνέδρους και επισκέπτες και εκατοντάδες εκθέτες.

Διοργανώνεται από την εταιρεία ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ε.Ε, που δραστηριοποιείται στο χώρο των εκδόσεων, της διοργάνωσης συνεδριακών εκδηλώσεων και της δημοσιότητας, διαθέτοντας μια αξιόλογη και έμπειρη ομάδα συνεργατών. Είναι η εκδότρια εταιρεία της εβδομαδιαίας οικονομικής εφημερίδας «ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» και πολλών εξειδικευμένων εντύπων για ένα ευρύ φάσμα οικονομικών και όχι μόνο δραστηριοτήτων.

Συνέδρια

Τρέχοντα
Προηγούμενα

Δίκτυο Forum Ανάπτυξης

Το Δίκτυο Forum Ανάπτυξης επεκτείνει και συστηματοποιεί τις συνεδριακές – εκθεσιακές εκδηλώσεις και την φιλοσοφία του Forum Ανάπτυξης σε περιφερειακό, διαπεριφερειακό και εθνικό επίπεδο.
Στοχεύει στην μεταφορά, με οργανωτική επάρκεια και κορυφαίες συνεργασίες, κεντρικών μηνυμάτων ανάπτυξης στις τοπικές κοινωνίες, μέσω του ανοιχτού δημόσιου διαλόγου και της συλλογικής συμμετοχής, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Σε πρώτη φάση το Δίκτυο Forum Ανάπτυξης οργανώνεται στον Δυτικό Άξονα της χώρας και εκτός της Πάτρας στις παρακάτω πόλεις: Πύργος, Καλαμάτα, Σπάρτη, Τρίπολη, Άργος, Κόρινθος, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, Γιάννενα, Λευκάδα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Κέρκυρα

ΣΤΟΧΟΙ
Η βασική επιδίωξή των διοργανωτών του Δικτύου Forum Ανάπτυξης, στην πρώτη φάση του,μπορεί να συνοψιστεί στον τίτλo:
 «Συνδέοντας το Δυτικό Άξονα».

Παράλληλα μέσα από στοχευμένες συνεργασίες επιδιώκεται η μεταφορά και αξιοποίηση εξειδικευμένης γνώσης και η δημιουργία συνεργειών, που παράγουν υπεραξίες προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Στην κατεύθυνση αυτή διατίθενται σύγχρονα και καινοτόμα εργαλεία συνεργασίας, με έμφαση σε ζωτικούς τομείς για το αναπτυξιακό μέλλον του τόπου μας όπως:

• ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ σε συνεργασία με την καινοτόμο πλατφόρμα Holiday Emotions.

• ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΉ με τη συνεργασία με ειδικούς που μπορούν να καθοδηγήσουν τους ενδιαφερόμενους σε σημαντικούς επενδυτικούς και αναπτυξιακούς τομείς.
• ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, με την υποβοήθηση για επαφές με οργανωμένες θερμοκοιτίδες νεοφυών επιχειρήσεων και σύγχρονα ερευνητικά κέντρα και βεβαίως πηγές χρηματοδότησης.

Σχετικά

Το πολυσυνέδριο – έκθεση FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, αποτελεί την μετεξέλιξη του Μoney Show Πάτρας. Η πρώτη εκδήλωση του στην Πάτρα πραγματοποιήθηκε το 1998 στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ. Συνδυάστηκε εκείνη την εποχή με το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον του κοινού για ενημέρωση σε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και προϊόντα.

Το FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, που πραγματοποιείται ανελλιπώς επί 22 έτη ,είναι πλέον μια πολυεπίπεδη διοργάνωση, η οποία κάθε χρόνο κινείται πάνω σε έναν κεντρικό θεματικό άξονα, συνδυάζοντας συνεδριακές εκδηλώσεις φορέων, οργανισμών και επιχειρήσεων, την θεματική ενότητα διαλέξεων «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ», ένα σύγχρονο εκθεσιακό τμήμα και υπηρεσίες προβολής που καλύπτουν όλο το φάσμα των μηχανισμών ενημέρωσης (Γραφείο Τύπου, τηλεοπτική κάλυψη, διαδίκτυο, live μεταδόσεις εκδηλώσεων, πλήρη πρακτικά, κ.λ.π.).

Σε ετήσια βάση διοργανώνονται στην Πάτρα και το Forum Ενέργειας (από το 2012) και το Forum Υγείας (από το 2013).

Από το 2017 δραστηριοποιείται σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα το Δίκτυο Forum Ανάπτυξης, που επεκτείνει και συστηματοποιεί τις συνεδριακές – εκθεσιακές εκδηλώσεις και την φιλοσοφία του Forum Ανάπτυξης σε περιφερειακό, διαπεριφερειακό και εθνικό επίπεδο.
Την ευθύνη των διοργανώσεων έχει η εταιρεία ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ε.Ε που δραστηριοποιείται στο χώρο των εκδόσεων, της διοργάνωσης συνεδριακών εκδηλώσεων και της δημοσιότητας. Είναι επίσης η εκδότρια εταιρεία της εβδομαδιαίας οικονομικής εφημερίδας της Αχαΐας ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ και πολλών εξειδικευμένων εντύπων για ένα ευρύ φάσμα οικονομικών και όχι μόνο δραστηριοτήτων.